Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Videa Cookie tájékoztató

Mediaworks Hungary Zrt. 

www.videa.hu  

Cookie-k kezelésével kapcsolatos tájékoztató 

– hatályos 2023.08.02.-től – 

A hatájos tájékoztató erre a linkre katinva érhető el.

Tovább

nem szabad vers

Zeneszakmai körökben az a mondás járja, hogy aki béna a rap-hez, abból lesz a slam poetry-s. Ha erre a gondolatra nyomunk egy agree-t, akkor joggal merül fel a kérdés, hogy ha valaki a slam poetry-ben is béna, akkor az mi?

666 Z zz 6666 add 66666666666 Appp ferb nhk Géza 66677 Eilkoxsc wiljisc 666666---6 Ladladladladlaf Lad las kád lad las no táv meg kapuk apove Aoo abdgw apó app Gyár mi lesz Sopron Miskolc bzdv dbejdhf Győr Ujivdd ledrg Gyár Laflaglsg 6676666666-666666677666666A Szerkesztés ikonnal kitűzhet, hozzáadhat és törölhet elemeket. 6666677677776666666

Tovább

Mesterséges unintelligencia

Szakembereink még vizsgálják, hogy az alábbi levél egy hazai fejlesztésű, de egyelőre még beta verzióban leledző mesterséges intelligencia, vagy már a nagy sorozatban gyártott hazai állampolgár - alfa verzió! - műve. 

Erre küldtek be apps meg eltte évek 2017 8 ki így be app szövegek kojovelvlaflaflaglaolad las ladlad Lad las laslas las be 666666666666666 6667666 valamik ami olvasható film sorozat nincsen párja anyaszok nők leggint nadrágok menstrualnak földre férfiak cigányok keleti arab lsdc Patca külföldön lopnak ölnek be ki mi Google nem vált app sötét re csak 201 678 volt adott megölni app htthp családok boltra ..laslaspss

Tovább

A kicsodának a micsodája?

Olyan friss az alábbi üzenet, hogy még fog:

Videa.T.Cim. A fekete gombom nem mükugik,hogyan tudom beállítani?

Bizisten átnéztem a Videa minden szegletét, de nem találtam a levélíró fekete gombját. Elképzelhető, hogy máshol gurult el. 

Tovább

Hogy is mondjam magának...?

Tisztelt Youtube!
Azért kerestem fel önöket mert nem találok csomó filmet amit néznék az önök szuper cégjüknél. Szeretnék csomó filmet online ingyen free nézni a youtube honlapján csak nem nagyon található sajnos. Keresnék és keresek évek óta családi,kaland,vígjáték,scifi filmeket és nem nagyon találok sajnos. Ha már azért hozták létre ezt az oldalt meg a céget hogy aki ellátogat a honlapra és keres valamit akkor meg is találhatja de közben sehol sem találja amit keres még az önök cégjüknél sem oldaluknál. Jó lenne,lehetne ha csomó elégedett ügyfelük lehetne akik ellátogatnak önökhöz és megtalálhatnák amiket keresnek és még hasonlókat is jobbnál jobb zenéket,klippeket,videókat,filmeket,stb.

Kezdük egy találós kérdéssel: mi lenne annak a szolgáltatásnak a neve, ami a Youtube és a Videa összevonása után jön létre? A válasz kézenfekvő: Youdea. Ez egy korábbi, szabad gyököket lekötni kívánó kreatív meetingen hangzott el, és bár akkor komolytalanak tűnt a felvetés, de az élet most rácáfolt, és úgy tűnik, a mördzs már a spájzban van. A fenti levelet író Videa(?) felhasználó szerint legalábbis. Sokat gondolkodtam, miként is válaszolhatnám meg ezt a levelet, de a 15 éve fenőkövön tartott szakmai bicskám beletört a feladatba. Egy mentális ütvefúró, egy verbális plazmavágó, egy gyémántfejes temporális lebeny-forgácsoló talán megfelelő eszköz lenne ehhez a feladathoz, de jelenleg egyik sem kapható az OfficeDepot-ban. Pedig igény volna rá.

Tovább
«
1234
0 db

videa.hu

blogavatar

Videáról