Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Indavidea_vagy_mi.hu

Meg szeretném nézni a cobra11 csak nem engedi be https://indavideo.hu/video/Cobra_11_44X1_HUN.  A gyermek zár miat

A Videa szerkesztőségében ülve erre én most mit mondjak?

Tovább

Honnan tudjuk, hogy valami nem a miénk?

Tisztelt szerkesztő ! 

...Sajnos nem értek ahoz hogy mit lehet feltölteni és mit nem picit számomra kesze kusza mert sokfélét látok fent az oldalon és a sorozatból is . Kérhetek esetleg egy kis segítséget hogyan tudom elleneőrizni a feltöltés elött hogy az t tölthetem e vagy sem ? ...

Elsőre talán jogosnak tűnik a kérdés: mit tölthetek fel? Másodjára viszont már nem. Ugyanis alapvetően minden olyan videós tartalom, amelynek felhasználási jogait nem az adott feltöltő birtokolja, jogsértően kerül fel oldalunkra. Erre a Videa felhasználási feltételei is kitérnek. Tárhelyszolgáltatóként jogi kötelezettségünk szerint nem tehetünk egyebet, mint, hogy a szerkesztőségünkbe beérkező szerzői jogi panaszok alapján töröljük az adott tartalmat.

Tovább

Játszik a játszó

üzenet:
Nem játsziK le semmit a lejátszás!!!!

Bosszantó egy dolog. Legfőképp, hogy nem pontosan értjük, miről ír a kedves felhasználó. Egy egy hibaüzent megírásakor célszerű hasnlóképp eljárni, mint mikor elviszi az ember a kocsiját a szerelőhőz. Mert ugye ilyenkor nem azt mondjuk a mesternek, hogy: nem megy ez a szar!, hanem hogy rángat, balra húz, nem fűt, hátúl kopog. És akkor a mester már tudja is, hogy a gépjármű melyik sarkához guggoljon oda. Mi sem vagyunk ezzel másképp. 

Tovább

Koronavírus (nem) csak egy rossz kifogás

koronavírus  videa  írjnekünkTi barmok!

Nektek is ennyi eszetek van? Mi köze ennek a koronás baromságnak a leterheltséghez?:D Tényleg (csak) ennyi eszetek van, hogy már ilyen kifogást kreáltok egy vírus miatt? Mindig van lejjebb......

Kedves Videa felhasználó,

sajnos van összefüggés, nem is kevés. Minden adatforgalom, ami az internetes hálózaton keresztül megy, legyen az email, fájlküldés, oldalak megnyitása, vagy egy videómegosztó szolgáltatás használata, mind a hálózatot terheli. Mindez a teljes hálózati terheltséget mérő felületeken, illetve a Videa saját statiszitkai felületein is jól látszik. Múlt hétfő óta az általános internethasználat mértéke tartósan megnövekedett, a normál használathoz képest a másfélszeresére. Úgy látjuk, hogy ez a szám tartós lesz, sőt még növekedhet is. Intézkedésünk a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság felhívását követően lépett életbe, ezt követően pedig az Európai Unió szakbizottsága is arra kérte az érintett nagy szolgáltatókat - Youtube, Netflix stb - hogy hasonlóképpen járjanak el. Tehát mindez nem egy kifogás, hanem a valóság, amiben jelenleg élünk. Ahhoz, hogy a fennálló helyzetben is elérhetőek legyenek az interneten fellelhető szolgáltatások, melyek közül sok olyan van, aminek léte fontosabb, mint a Videa eddig megszokott működése, bizonyos lemondásokkal jár. Neked most az, hogy nem nézhetsz 720p vagy 1080p felbontású videókat. 

Bízunk benne, hogy számodra és családod számára ennél több problémát nem jelent a koronavírus.

üdv

Bányai Zsolt - Videa.hu

Tovább
0 db

videa.hu

blogavatar

Videáról