Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A kicsodának a micsodája?

Olyan friss az alábbi üzenet, hogy még fog:

Videa.T.Cim. A fekete gombom nem mükugik,hogyan tudom beállítani?

Bizisten átnéztem a Videa minden szegletét, de nem találtam a levélíró fekete gombját. Elképzelhető, hogy máshol gurult el. 

Tovább

Hogy is mondjam magának...?

Tisztelt Youtube!
Azért kerestem fel önöket mert nem találok csomó filmet amit néznék az önök szuper cégjüknél. Szeretnék csomó filmet online ingyen free nézni a youtube honlapján csak nem nagyon található sajnos. Keresnék és keresek évek óta családi,kaland,vígjáték,scifi filmeket és nem nagyon találok sajnos. Ha már azért hozták létre ezt az oldalt meg a céget hogy aki ellátogat a honlapra és keres valamit akkor meg is találhatja de közben sehol sem találja amit keres még az önök cégjüknél sem oldaluknál. Jó lenne,lehetne ha csomó elégedett ügyfelük lehetne akik ellátogatnak önökhöz és megtalálhatnák amiket keresnek és még hasonlókat is jobbnál jobb zenéket,klippeket,videókat,filmeket,stb.

Kezdük egy találós kérdéssel: mi lenne annak a szolgáltatásnak a neve, ami a Youtube és a Videa összevonása után jön létre? A válasz kézenfekvő: Youdea. Ez egy korábbi, szabad gyököket lekötni kívánó kreatív meetingen hangzott el, és bár akkor komolytalanak tűnt a felvetés, de az élet most rácáfolt, és úgy tűnik, a mördzs már a spájzban van. A fenti levelet író Videa(?) felhasználó szerint legalábbis. Sokat gondolkodtam, miként is válaszolhatnám meg ezt a levelet, de a 15 éve fenőkövön tartott szakmai bicskám beletört a feladatba. Egy mentális ütvefúró, egy verbális plazmavágó, egy gyémántfejes temporális lebeny-forgácsoló talán megfelelő eszköz lenne ehhez a feladathoz, de jelenleg egyik sem kapható az OfficeDepot-ban. Pedig igény volna rá.

Tovább

Mi kinek a mije?

Üdv :) Kérdezném hogy mióta a tulajdona a Netflix Global--nak, "Jelek (Signs)" című 2002-es film?? Mel Gibson -al Megtenné hogy válszol?

Meg. A Jelek című film a Touchstone Pictures tulajdona, a Touchstone Pictures pedig a Walt Disney Studios Motion Pictures tulajdona, vagyis a kérdésével megelőlegezett állítás helyes, a Jelek című film nem a Netflix Global tulajdona. Azonban ha indirekt módon arra igyekszik rákérdezni, hogy adott esetben a Videa miért törölte a Jelek című filmet a Netflix Globalra hivatkozva, abban az esetben azt kell mondanom, hogy helytelenül tette fel a kérdést. Ugyanis egy szerzői jogi panasz esetén lényegében irreleváns, hogy egy filmnek ki a tulajdonosa, az viszont nagyon is releváns, hogy ki rendelkezik az adott film felhasználási jogaival, ezen belül az online felhasználási jogaival. Mivel ez a jog rövid vagy hosszú távra is megvásárolható, így bárki rendelkezhet a felhasználási jogokkal, még akár Netflix Global is.

Tovább

Indavidea_vagy_mi.hu

Meg szeretném nézni a cobra11 csak nem engedi be https://indavideo.hu/video/Cobra_11_44X1_HUN.  A gyermek zár miat

A Videa szerkesztőségében ülve erre én most mit mondjak?

Tovább

Honnan tudjuk, hogy valami nem a miénk?

Tisztelt szerkesztő ! 

...Sajnos nem értek ahoz hogy mit lehet feltölteni és mit nem picit számomra kesze kusza mert sokfélét látok fent az oldalon és a sorozatból is . Kérhetek esetleg egy kis segítséget hogyan tudom elleneőrizni a feltöltés elött hogy az t tölthetem e vagy sem ? ...

Elsőre talán jogosnak tűnik a kérdés: mit tölthetek fel? Másodjára viszont már nem. Ugyanis alapvetően minden olyan videós tartalom, amelynek felhasználási jogait nem az adott feltöltő birtokolja, jogsértően kerül fel oldalunkra. Erre a Videa felhasználási feltételei is kitérnek. Tárhelyszolgáltatóként jogi kötelezettségünk szerint nem tehetünk egyebet, mint, hogy a szerkesztőségünkbe beérkező szerzői jogi panaszok alapján töröljük az adott tartalmat.

Tovább
0 db

videa.hu

blogavatar

Videáról