Általános Felhasználási Feltételek Kivonata

(Az ÁFF teljes változata a következő bezegyzésben található)

www.videakid.hu oldalon nyújtott szolgáltatás igénybevételére

A www.videakid.hu oldalon található filmek, videók mesék gyerekeknek szólnak, így ez a dokumentum összefoglalja, amit feltétlen tudod kell, amennyiben ezeket a tartalmakat nézed.

Az oldalon kizárólag akkor tudsz regisztrálni, amennyiben elmúltál már 16 éves, így meséket, videókat csak ebben az esetben tudsz majd feltölteni. A regisztrációt értelemszerűen kell elvégezned, azonban életkorodat mindenképp meg kell adnod ahhoz, hogy tudjuk, hogy milyen tartalmakat tekinthetsz meg a felületen. A regisztráció során létrejön a saját felhasználói fiókod, amihez meg kell adnod az alábbiakat: (i) Név; (ii) E-mail cím; (iii) jelszó (iiii) születési év, hónap, nap

Regisztráció nélkül bizonyos szolgáltatásokat nem tudsz igénybe venni, azonban az életkorodnak megfelelő tartalmakat enélkül is tudsz nézni.

A www.videakid.hu oldalt Mediaworks Hungary Zrt. üzemelteti, így ha az oldalon nézel meséket, filmeket, videókat, és azzal kapcsolatosan problémád merülne fel, bejelentéssel fordulhatsz felé. Ide fordulj abban az esetben is, amennyiben úgy érzed, hogy a tartalom, amit nézel sérelmes lehet rád, vagy rajtad kívülálló személy részére. A Mediaworks Hungary Zrt. nem vizsgálja át tartalmi szempontból az oldalon lévő meséket és videókat, így előfordulhat olyan tartalom, amely nem neked való, így kérlek azt jelezd nekünk.

A bejelentést megteheted az oldalon található legördülő menü tájékoztatása alapján, vagy a https://videa.hu/irj_nekunk oldalon, vagy a +36 1 999 47 60 telefonszámon.

Fontos tudnod, hogy amennyiben igénybe veszed a www.videakid.hu szolgáltatásait, mindenképp tájékoztasd szüleidet, és jelezd nekik, hogy segítsenek a weboldalon található külön dokumentumban foglalt Általános Felhasználási Feltételek értelmezésében, és a weboldal használatában. A részletes feltételeket itt találod: https://videa.reblog.hu/cimke/kidaff

2024. július 18.